Autodesk Platinum Partner minősítést kapott a Varinex-CADStudio Kft.

Budapest, 2020. március 2. –  A Varinex-CADStudio Kft. egy nemzetközi cégcsoport, a CAD Studio S.r.o. tagjaként a hazai CAD-, CAM-, GIS-, és BIM területekre specializálódott tevékenységével az Autodesk platina minősítésű partnere lett, ami az ügyfélkezelés legmagasabb szintjét jelenti.

Az Autodesk Platinum Partner minősítés azt jelenti, hogy a partnercég mélyreható ismeretekkel rendelkezik mind a termékek, mind az üzletmenet terén; kiváló eredményeket ér el az ügyfél-elégedettségi felméréseken, szorosan együttműködik az Autodesk szakértőivel, és kész jelentős erőforrásokat befektetni tanácsadói szolgáltatásokba, a műszaki támogatásba és a megoldások testreszabásába.

A Varinex-CADStudio Kft. megoldásai minden olyan iparágat lefednek, amelyhez az Autodesk hatékony platformot biztosít. A Varinex-CADStudio Kft. az Autodesk szoftvereket túl az anyavállalattal együtt több, mint 150 egyedi fejlesztésű szoftverterméket és kiegészítést is kínál ügyfelei számára. A termékek mellé a cég professzionális szolgáltatásokat is nyújt, kiaknázva a Hivatalos Autodesk Oktatóközpont (ATC) és Hivatalos Autodesk Alkalmazásfejlesztő (ADN) tagságban rejlő lehetőségeket.

 „Az Autodesk a vele szerződéses kapcsolatban lévő forgalmazóknak csak nagyon szűk körben biztosítja a platina partnerséget, az elvárások rendkívül magasak nemcsak az elvárt forgalom tekintetében, hanem különösképpen a foglalkoztatott szakemberek száma, képzettsége, speciális tudása, az Autodesk szoftverekhez nyújtott magas hozzáadott érték és a professzionális ügyfélkezelés vonatkozásában. A Varinex-CADStudio Kft. az Autodesk minősítési rendszere szerint megfelel ezeknek az elvárásoknak és abban érdekelt, hogy ez a megfelelés hosszú távon fennmaradjon.” – mondta Voloncs György, a Varinex-CADStudio Kft. ügyvezetője.

A Varinex-CADStudio Kft-ről

A Varinex-CADStudio Kft. a VARINEX CAD és GIS üzletágainak jogutódjaként 1990 óta működik Magyarországon a CAD-, PDM-, BIM- és GIS-megoldások szállítójaként. A Varinex-CADStudio Kft. számos CAD- és GIS-szolgáltatást is kínál, többek között implementációt, szoftverfejlesztést és CAD-képzéseket.

További információ: www.cads.hu, cad.cads.hu, gis.cads.hu, civil3d.cads.hu, facebook.com/varinexcadstudio