Autodesk segítség a COVID-19 járvány hatásainak mérséklésére (FRISSÍTVE)

A megváltozott helyzettel szembesülő ügyfelek jobb támogatása érdekében az Autodesk ideiglenes Kiterjesztett Hozzáférési Programot (Extended Access Program) hirdetett meg számos kiemelt felhő-együttműködési termékkel kapcsolatban. A program keretén belül ingyenes és kibővített hozzáférést kínál a Cloud Collaboration termékekhez.

A Kiterjesztett Hozzáférési Program (Extended Access Program) az alábbi termékekre vonatkozik: BIM 360 Docs, BIM 360 Design, Fusion 360, Fusion Team, AutoCAD Web, AutoCAD Mobile és Shotgun.

Ez az úgynevezett “Kiterjesztett Hozzáférési Program” 2020. május 31-ig, egyes termékeknél 2020. június 30-ig lesz érvényes (meghosszabbítás lehetőségével, ha a helyzet ezt megköveteli).

Az Autodesk a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos tájékoztatóját ITT találja.

A program részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk partnereinket. Addig is olvassa el a “Home office – de hogyan?” cikkünket illetve a Varinex-CadStudio Kft. rendkívüli tájékoztatóját!

Arra törekszünk, hogy ezt a kialakult kivételes helyzetet a lehető leghatékonyabban kezeljük és bízunk az Önök türelmében is. Kéréseivel, kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik Teamviewer és Skype segítségével állnak a rendelkezésére, de természetesen mobilon is elérhetőek.