Flash sale – új AutoCAD, AutoCAD LT és Revit LT Suite 3 éves szoftver-előfizetés 20% kedvezménnyel*


Szerezze be az új AutoCAD, AutoCAD LT vagy Revit LT Suite 3 éves szoftver-előfizetését Flash sale kampányunk keretében most 20% kedvezménnyel 2020. szeptember 22-ig*!

20% kedvezmény az új, a 7 szakági eszközkészletet tartalmazó AutoCAD 3 éves szoftver-előfizetésre!

Az iparág-specifikus szoftvereket, mint az Architecture, Electrical, Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D, Raster Design, valamint web-es és mobil alkalmazások és intelligens objektumokat is tartalmazó új AutoCAD 2021 előfizetéssel hozzáférhet a legújabb innovációhoz és a felhőalapú-kapcsolat révén bármikor, bárhonnan elérhetővé válik.

Új AutoCAD LT/LT for Mac, Revit LT Suite 3 éves szoftver-előfizetés 20% kedvezménnyel

AutoCAD LT – precíz 2D rajzolás és dokumentálás: az AutoCAD LT szoftver könnyen használható rajzeszközeivel gyorsabban hoz­hat létre pontos 2D rajzokat; felgyorsíthatja a dokumentálást a munkafolyamatok egyszerű­sítésével és a gyakori feladatok automatizá­lásával.


Revit LT Suite – egyszerűsített 3D BIM eszköz a 3D építészeti tervek és dokumentáció elkészítéséhez. Önállóan, vagy a AutoCAD Revit LT Suite programcsomagban az AutoCAD LT-vel együtt érhető el.Lépjen most és szerezze be új AutoCAD, AutoCAD LT vagy Revit LT Suite 3 éves szoftver-előfizetését 20% kedvezménnyel 2020. szeptember 22-ig! Ajánlatunk tájékoztató jellegű. Az ajánlat részleteiért keresse kollégáinkat vagy kérjen online ajánlatot!

Ajánlatkérés

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy kollégánk ajánlatot tudjon Önnek küldeni az aktuális promócióról és annak részleteiről! Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* Telefonszám:* Érdeklődési terület/iparág:
CAD
CAM
mérnöki szimulációk
tervadatkezelés/együttműködés
látványtervezés
gyártáselőkészítés
létesítmény tervezés
layout tervezés
gyártás és kivitelezés
egyéb

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


* A 20% kedvezmény a 3 éves új AutoCAD, AutoCAD LT/Revit LT Suite szoftver-előfizetésekre vonatkozik, míg 5% kedvezmény az éves AutoCAD szoftver-előfizetésre. Kizárólag új előfizetésekre érvényes. Havi előfizetések esetén nem érvényesíthető a kedvezmény, ahogy a többfelhasználós előfizetések esetén sem érhető el kedvezmény. Ez a promóció nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. A kedvezmény időarányos beszámítása a már meglévő szerződésekbe lehetséges. A promóció ideje alatt egy ügyfél legfeljebb 50 licencet vásárolhat a promóciós kedvezmény igénybevételével. Ajánlatunk 2020. szeptember 14-től 2020. szeptember 22-ig érvényes.