Flash sale – akár 20% kedvezménnyel

Szerezze be az új AutoCAD, AutoCAD LT vagy Revit LT Suite szoftver-előfizetését Flash sale kampányunk keretében most, akár 20% kedvezménnyel 2020. június 30-ig*!

Új, a 7 szakági eszközkészletet tartalmazó AutoCAD 15% kedvezménnyel 3 éves szoftver-előfizetés és 10% kedvezménnyel 1 éves szoftver-előfizetés esetén

Az iparág-specifikus szoftvereket, mint az Architecture, Electrical, Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D, Raster Design, valamint web-es és mobil alkalmazások és intelligens objektumokat is tartalmazó új AutoCAD 2021 előfizetéssel hozzáférhet a legújabb innovációhoz és a felhőalapú-kapcsolat révén bármikor, bárhonnan elérhetővé válik.

Új AutoCAD LT/LT for Mac, Revit LT Suite 1-3 éves szoftver-előfizetés 20% kedvezménnyel

AutoCAD LT – precíz 2D rajzolás és dokumentálás: az AutoCAD LT szoftver könnyen használható rajzeszközeivel gyorsabban hoz­hat létre pontos 2D rajzokat; felgyorsíthatja a dokumentálást a munkafolyamatok egyszerű­sítésével és a gyakori feladatok automatizá­lásával.


Revit LT Suite – egyszerűsített 3D BIM eszköz a 3D építészeti tervek és dokumentáció elkészítéséhez. Önállóan, vagy a AutoCAD Revit LT Suite programcsomagban az AutoCAD LT-vel együtt érhető el.


Lépjen most és szerezze be új Autodesk szoftver-előfizetését akár 20% kedvezménnyel 2020. június 30-ig! Ajánlatunk tájékoztató jellegű. Az ajánlat részleteiért keresse kollégáinkat!


* A kedvezmény az 1 éves és 3 éves előfizetésekre vonatkozik, kizárólag új előfizetésekre érvényes. Havi előfizetések esetén nem érvényesíthető a kedvezmény, ahogy a többfelhasználós előfizetések esetén sem érhető el kedvezmény. Ez a promóció nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. A kedvezmény időarányos beszámítása a már meglévő szerződésekbe lehetséges. A promóció ideje alatt egy ügyfél legfeljebb 50 licencet vásárolhat a promóciós kedvezmény igénybevételével.