15% kedvezmény* egyes Autodesk szoftverekre 2023. április 17-20-ig.

Autodesk promóció 2023.04.20-ig

Szerezze be az új AutoCAD, AutoCAD LT, Revit LT Suite, 1-3 éves szoftver-előfizetését 15% kedvezménnyel promóciós kampányunk keretében 2023. április 17-20*!

Az AutoCAD 2024 szoftverbe számos értéket sűrítettek bele – előfizetőként beszerezheti a milliók által használt CAD-szoftvert, hozzáférést nyerhet a munkát felgyorsító hét iparág-specifikus eszközkészlethez.

Vigye magával az AutoCAD erejét bármikor, bárhova! Az okostelefonon vagy táblagépen könnyen használható eszközökkel végezzen méréseket a helyszínen, és szerkessze a CAD rajzokat az ügyféltalálkozók alatt – akár offline is. Az AutoCAD- és AutoCAD LT-előfizetések magukban foglalják az AutoCAD webes és mobilalkalmazásokat, amelyek gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak a CAD-rajzokhoz bármely eszközön.

 

AutoCAD LT 2023

AutoCAD LT – precíz 2D rajzolás és dokumentálás: az AutoCAD LT szoftver könnyen használható rajzeszközeivel gyorsabban hoz­hat létre pontos 2D rajzokat; felgyorsíthatja a dokumentálást a munkafolyamatok egyszerű­sítésével és a gyakori feladatok automatizá­lásával. A szoftver-előfizetés tartalmazza az AutoCAD webes és mobil alkalmazást is.

Az AutoCAD és AutoCAD LT 2024 újdonságai és főbb jellemzői:
 • Trace: biztonságos helyet nyújt a rajzmódosításokat érintő közös munkavégzéshez az AutoCAD webes és mobilalkalmazásokban, anélkül, hogy a meglévő rajz módosításától kellene tartania. Képzeljen el egy virtuális, közösen használt pauszpapírt, amely a rajzra helyezve lehetővé teszi az együttműködők számára visszajelzés hozzáadását közvetlenül a rajzhoz.
 • Megosztás: megoszthatja az aktuális rajz másolatának hivatkozását az AutoCAD webes alkalmazásban történő megtekintéshez vagy szerkesztéshez. Ebbe a DWG összes kapcsolódó xrefe és képe is beletartozik.
 • Count: Gyorsan és pontosan megszámlálhatja a rajzban található objektumok példányait. Beilleszthet egy számlálási adatokat tartalmazó táblázatot az aktuális rajzba. Az új funkció vizuális számlálási eredményeket jelenít meg, és lehetővé teszi a számlálási feltételek részletesebb szabályozását. A modelltérben egyetlen blokk vagy objektum kiválasztásával megszámlálhatók annak példányai. A Darabszám paletta segítségével is megjelenítheti és kezelheti az aktuális rajz megszámlált blokkjait.
 • Push to Autodesk Docs: Feltöltés az Autodesk Docsba lehetővé teszi a csapatok számára a digitális PDF-fájlok referenciaként való megtekintését a terepen. A Feltöltés az Autodesk Docsba lehetővé teszi az AutoCAD-rajzok PDF-fájlokként való feltöltését egy adott Autodesk Docs-projektbe.
 • Rajzelőzmények: megtekintheti a rajzon az idő múlásával végrehajtott változásokat, és automatikus betekintést nyerhet a korábbi verziókba.
 • Xref összehasonlítás: összehasonlíthatja egy külső Xref két verzióját, és hajtsa végre a módosításokat anélkül, hogy elhagyná az aktuális rajzot.
 • Blokk paletta (továbbfejlesztett): a blokkokat hatékonyan illesztheti be az asztalon található Könyvtárak fülről vagy az AutoCAD webalkalmazásból.
 • Gyors mérés (továbbfejlesztett): gyorsan megjelenítheti az összes közeli mérést, beleértve a területeket és a kerületeket egy rajzban.
 • Vágás és kiterjesztés (továbbfejlesztve): az alapértelmezett Gyors mód most automatikusan kiválasztja az összes lehetséges határt.
 • DWG ™ összehasonlítás: két rajzváltozat közötti különbségek összehasonlítása az aktuális ablak elhagyása nélkül.
 • Mentés webre és mobilra: A rajzok és a hozzájuk tartozó Xref fájlok mentése az asztalról az AutoCAD weben történő megtekintéshez és szerkesztéshez.
 • PDF importálás: geometria (SHX betűtípusfájlok, kitöltések, raszterképek és TrueType szöveg) importálása rajzba PDF-fájlból.
 • Megosztott nézetek: közzé teheti rajzának tervnézeteit egy webböngészőben megtekintés és megjegyzés céljából.
 • Új nézetek és nézetablakok: könnyen hozzáadhatja a mentett nézeteket az elrendezésekhez.
 • Képernyőn kívüli kijelölés: a kijelölt objektumok a kiválasztási halmazban maradnak, még akkor is, ha a képernyőt pásztázza vagy kicsinyíti.

 

Az AutoCAD 2024 és az AutoCAD LT 2024 újdonságairól blogbejegyzésünkben olvashat bővebben!


AutoCAD Revit LT Suite

AutoCAD Revit LT Suite – Az AutoCAD Revit LT Suite segítséget nyújthat a kisebb építészirodák számára az épületinformáció-modellezésre (BIM) való átállásban, mivel egy csomagban tartalmazza az Autodesk Revit LT szoftvert és az AutoCAD LT már jól ismert rajzeszközeit. Továbbra is dolgozhat az AutoCAD LT programban, miközben a Revit LT egyszerűsített felhasználói felületén nagyobb sebességre kapcsolhat a BIM esetében.

A Revit LT modellezési képességeivel jobb minőségű és pontosabb terveket és dokumentációkat hozhat létre az ügyfelek elvárásainak való megfeleléshez a BIM-eredményekkel kapcsolatban. Az Autodesk szoftver-előfizetés rugalmas, használatalapú fizetéshez kapcsolt, üzleti igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek megfelelő vásárlási lehetőségeket nyújt, amelyek hozzáférést biztosítanak a legújabb szoftverkiadásokhoz, hasznos felhőszolgáltatásokhoz és a technikai támogatáshoz.

Lépjen most és szerezze be új AutoCAD, AutoCAD LT, Revit LT Suite, 1-3 éves szoftver-előfizetését 15%* kedvezménnyel 2023. április 17-20-ig! Ajánlatunk tájékoztató jellegű. Az ajánlat részleteiért keresse kollégáinkat vagy kérjen online ajánlatot!


Még ez is érdekelheti! >>>


* A kedvezmény a javasolt kiskereskedelmi árból 1-3 éves új AutoCAD, AutoCAD LT/LT for Mac , Revit LT Suite, szoftver-előfizetés esetén 15%. Kizárólag új előfizetésekre érvényes. Havi előfizetések esetén nem érvényesíthető a kedvezmény, ahogy a többfelhasználós előfizetések esetén sem érhető el kedvezmény. Ez a promóció nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. A promóció ideje alatt egy ügyfél legfeljebb 20 licencet vásárolhat a promóciós kedvezmény igénybevételével. Ajánlatunk 2023. április 17-től 2023. április 20-ig érvényes. Részletekért keresse kollégáinkat!

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó