Vegyen részt 2022. október 13-án az Arkance Systems és a HungaroCAD első, közös szervezésű élő, gépipari, építőipari és térinformatikai eseményén*, amelyen vendégelőadóink izgalmas témáin és a legfontosabb szakmai aktualitásokon túl megismerheti az Arkance Systems és a HungaroCAD Kft. ügyfelei számára nyújtott iparági lehetőségeket!*

A műszaki- és informatikai vezetők, tervezők, projektmérnökök, projektvezetők és döntéshozók számára megrendezésre kerülő rendezvényünk előadásaiból megtudhatja, hogyan hozhat ki többet az adataiból, beleértve azokat is, amelyek már a termék létrehozása vagy a struktúra felépítése előtt a rendelkezésére állnak, valamint hogyan fejlesztheti tovább a termékeket, rövidítheti le a ciklusidőket, növelheti a hatékonyságot és egyszerűsítheti a csoportmunkát. Megismerheti továbbá a BIM-stratégia infrastruktúra-tervezéshez való optimalizálásának számos előnyét.

A felgyorsult világ gyors, gazdaságos és hatékony megoldásokat követel az üzemeltetés és tervezés területén is. Márpedig korszerű nyilvántartási rendszerek, folyamatosan karbantartott, naprakész adatok, adatbázisok, nélkül ez a feladat hatékonyan, gazdaságosan nem oldható meg.

Ha innovatív és hatékony infrastruktúrát kíván kialakítani, a megfelelő partnereket – szoftver- és infrastruktúra-szakértőket – kell kiválasztania, akik képesek támogatni Önt, és modern BIM-módszertant alkalmaznak a digitális vázlatoktól a 4.0-s kivitelezési helyszínekig.

Legyen az iparág digitalizációs átalakulásának részese azáltal, hogy tagjává válik a változás mozgatórugójaként működő Autodesk és Arkance Systems közösségnek!

Regisztráljon eseményünkre!

Várjuk rendezvényünkön!


Fontos információk!
A részvétel visszaigazolt előregisztráció esetén ingyenes.
Előzetes regisztráció hiányában a konferencián való részvétel költsége 19 500 Ft + ÁFA.
A helyek limitált száma miatt, kérjük mielőbb regisztráljon!

A program változtatásának jogát fenntartjuk. Rendezvényünket a mindenkori járványügyi szabályozásoknak megfelelően tartjuk meg.  A rendezvényen a maszk viselése nem kötelező, de ajánlott; a megfelelő távolságtartás biztosított. Esetlegesen felmerülő kérdéseivel kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, köszönjük.


* 2022. július 19-én az ARKANCE SYSTEMS felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építőipari és gépipari digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Az ARKANCE-csoporthoz való csatlakozással a HungaroCAD Kft. és az Arkance Systems HU Kft. csapata teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS/Infrastruktúra BIM/PDM/PLM megoldások és szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni.