Monnoyeur: Boat Challenge

A Monnoyeur család tagjaként az Arkance Systems alkalmazottai is részt vettek a cég által, a közel 8000 alkalmazott számára meghirdetett Boat Challange versenyen, amelynek keretében az egyik nyertes kolléganőnk, Csoma Renáta csodálatos 4 napot tölthetett Saint-Malo-ban, mely a Monnoyeur által megszervezett kihívás helyszíne volt.

Kolléganőnk élménybeszámolója

Pár héttel ezelőtt kaptunk egy e-mail-t, melyben egy felhívás volt: Boat challenge. A Monnoyeur által küldött versenyvitorlás makettekből egy kompozíciót kellet összeállítani, melyet a belső intranet oldalra kellett feltölteni. Szavazat útján minden országból, ahol a Monnoyeur működik, egy-egy ember juthatott tovább. Én is a nyertesek között tudhattam magam másik 13 résztvevővel együtt.

Párizsból indultunk TGV vonattal egy 4 napos közös programra a Route du Rhum – Destination Guadeloupe vitorlásverseny rajtjára.

Fantasztikus élményben volt részünk a 4 nap alatt, megismerhettük a város nevezetességeit, az elbűvölő parton sétálhattunk nap mint nap. Különböző országokból származó kollégákkal találkoztunk, akikkel együtt élvezhettük a lüktető város nappali és éjszakai hangulatát.

Meleg fogadtatásban részesültünk a Monnoyeur család tagjaitól, akik kíváncsian várták a rólunk kapott információkat. Találkoztunk Benjamin Ferre-vel az ígéretes kapitánnyal, aki egy IMOCA kategóriás hajóval indul a versenyen, a Monnoyeur cég támogatásával. Benjamin útját ITT lehet követni.

Örülök, hogy részese lehettem ennek a rendkívüli utazásnak.

Köszönettel tartozom a Monnoyeur cégnek a nagyszerű szervezésért és az együtt töltött varázslatos pillanatokért.

Csoma Renáta