A Varinex-CADStudio Kft. rendkívüli tájékoztatója – Budapest, 2021. március 5.

Tisztelt Partnereink!

A koronavírus járvány kezelése kapcsán tett kormányzati intézkedésekkel összhangban a Varinex-CADStudio Kft. az elmúlt egy év során folyamatos erőfeszítéseket tett a személyes kontaktusok és utazások minimalizálására, ebben Önök is együttműködő partnerek voltak, amit ezúton is köszönünk. Igyekeztünk a szakmai és kereskedelmi egyeztetéseket minél nagyobb számban az online térbe helyezni, miként a szoftver tanácsadások, rendszereinkkel kapcsolatos konzultációk java része is erre a platformra tevődött át.

Az elmúlt időszakban folyamatosan romló járvány statisztikák, valamint az ennek következtében 2021. március 4-én bejelentett és 2021. március 8-tól érvényes újabb változások, korlátozások megkövetelik, hogy erre a következő időszakban még az eddigieknél is nagyobb figyelmet fordítsunk. Munkatársaink – akik a munkakörüktől függően változó gyakorisággal eddig is részben távmunkában látták el feladataikat – csak a minimálisan szükséges mértékben lesznek jelen társaságunk székhelyén, munkájukat leginkább otthonról, de változatlan hatékonysággal végzik, Önök számára mindegyikük elérhető lesz, kivéve a személyes kontaktusokat.

Ezúton is felhívjuk figyelmüket, hogy technikai kérdésekben társaságunk elsősorban helpdesk rendszeren keresztül támogatja Partnereit, ami a szakmai segítség leghatékonyabb módja. Kérdéseik minden esetben a leggyorsabban kerülnek a legautentikusabb kollégánkhoz. Helpdesk rendszerünk elérhető https://cads.hu/ weboldalunk HELPDESK – TERMÉKTÁMOGATÁS pontja alatt.

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel:

a Varinex-CADStudio Kft. csapata