Tisztelt Partnereink!

A koronavírus járvány kezelése kapcsán tett kormányzati intézkedésekkel összhangban és felelősségünket érezve 2020. március 13-tól a Varinex-CADStudio Kft. igyekszik minimalizálni az utazások és személyes kontaktusok mennyiségét és lehetőséget teremt munkavállalói számára, hogy munkájukat részben, vagy egészben a társaság telephelyén való megjelenés nélkül távmunka formájában végezze.

Ennek megfelelően március 12-től a szoftverfejlesztési, rendszerintegrációs tevékenységet végző munkatársaink végzik otthonról munkájukat, március 16-tól pedig az Autodesk szoftverek értékesítésével és támogatásával foglalkozó munkatársaink is jellemzően otthonukból dolgoznak, székhelyünkön csak a szükséges minimális formában vagyunk jelen. Különösen így van, és különösen fontos ez ettől a naptól kezdve az óvodás vagy iskolás gyermeket nevelő munkavállalóink számára.

A távmunka természetesen okozhat zökkenőket az ügyfeleink kiszolgálása során, ezzel kapcsolatban előre is elnézést kérünk, igyekszünk ezen esetek számát minimalizálni. Kérjük Önöket, hogy ebben az időszakban kollégáinkkal a kapcsolatot elsősorban e-mailen, vagy mobiltelefonon tartsák, és ne használják a vonalas hívószámainkat, mert azon gyakran nem leszünk elérhetők. A már előzetesen egyeztetett személyes találkozókra részünkről készülünk, azokat nem kívánjuk lemondani, amennyiben annak elhalasztását kérik, keressenek meg bennünket.

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel:

a Varinex-CADStudio Kft. csapata


Olvassa el cikksorozatunkat, hogy hogyan használhatja az Autodesk szoftvereket home office esetén!

Olvassa el cikkünket arról, hogy a COVID-19 járvány idején hogyan segíthetnek a térinformatikai megoldások a közigazgatási problémák elkerülésében!

Olvassa el az Autodesk közleményét a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos ingyenes és kiterjesztett hozzáférésről a Cloud Collaboration termékekhez!