ARKANCE SYSTEMS

Az ARKANCE négy divíziója (ARKANCE SYSTEMS, ARKANCE OPTIMUM, ALLTERRA és SITECH) közül az ARKANCE SYSTEMS olyan teljes körű szoftvermegoldások fejlesztésével foglalkozik, amelyek a mérnöki projektek teljes életciklusát lefedik. Több felvásárlást követően az ARKANCE SYSTEMS 600 munkavállalót foglalkoztat, köztük több mint 250 alkalmazásfejlesztőt, akik 120 000 felhasználót támogatnak az európai hálózaton belül és jelen van a következő országokban: Belgium, Cseh Köztársaság, Finnország, Franciaország, Luxemburg, Magyarország, Hollandia, Lengyelország, Portugália , Szlovákia, Spanyolország és Törökország. Szakértői az élen járnak a BIM, a digitális ikrek, az ipar 4.0 és egyéb IoT területek vonatkozásában. Az ARKANCE SYSTEMS az AUTODESK® PLATINUM minősítésű forgalmazója, valamint a TRIMBLE hivatalos értékesítési partnere azokon a területeken, ahol a csoport jelen van.

Az ARKANCE a 6460 alkalmazottat foglalkoztató, 2 milliárd eurós forgalmú GROUPE MONNOYEUR csoporthoz tartozik.

Arkance Systems HU Kft.

Kik vagyunk?

Az Arkance Systems HU Kft. (korábban Varinex-CADStudio Kft.) az Autodesk Platinum minősítésű, a legnagyobb közép-európai partnere. CAD/CAM/CAE, BIM, GIS/FM és PDM/PLM megoldásokat kínál a terméktervezési, gyártási, építészeti, építőmérnöki, kivitelezési, térinformatikai, infrastruktúra tervezési és üzemeltetési, 3D látványtervezési, dokumentumkezelési és eszközkezelési projektekhez.

Vállalatunk története 30 évre nyúlik vissza; a VARINEX Informatikai Zrt. CAD és GIS üzletágainak utódjaként 1990 óta van jelen Magyarországon különböző mérnöki megoldások szállítójaként.

Iparági szakemberből álló csapatunkkal és több mint 30 éves tapasztalatunkkal készen állunk arra, hogy megtervezzünk, megvalósítsunk, betanítsunk, támogassunk és karbantartsunk különböző tervezési, gyártási, kivitelezési, projektdokumentációs és térinformatikai, infrastruktúra nyilvántartási-megoldásokat ügyfeleink számára.

Arkance Systems Hungary - team

Az Autodesk szoftvereken túl az anyavállalattal együtt több, mint 150 egyedi fejlesztésű szoftverterméket és kiegészítést is kínálunk ügyfeleink számára. Az Autodesk technológiáira épülő infrastruktúra BIM-mel is összekapcsolható téradatbázis alapú twiGIS (korábban: CityScape) megoldásunkkal a víziközmű-, távhő-, önkormányzati- és telekommunikációs ágazatokban vezető szerepet töltünk be a műszaki térinformatikai és e-közmű megoldások területén. Vállalatunk a legmagasabb Autodesk-partner státusszal rendelkezik, az Autodesk hivatalos képzési partnere, az Autodesk fejlesztői hálózat (ADN) tagja.

A Varinex-CADStudio Kft. 2020 júniusában lett az európai ARKANCE csoport tagja.

Miért bíznak bennünk az ügyfeleink?

Az Arkance Systems Hungary teljes körű megoldásokat kínál a CAD/CAM/BIM/GIS-termékek és -szolgáltatások esetében, amelyek magas hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink és partnereink számára. E megoldásokat a legmagasabb minőségben biztosítjuk, ami nagyban köszönhető kiváló szakembereink kimagasló tudásának, hosszú távú szakmai tapasztalatának, professzionális megközelítésének, valamint a globálisan elismert gyártókkal való közvetlen együttműködésnek.

Szolgáltatásaink és folyamataink minőségét több tanúsítvány is igazolja, amelyeket partnereink rendszeresen felülvizsgálnak és megújítanak.

Mire vagyunk képesek?

Az Arkance Systems Hungary szakembergárdája a következő, alapvető területeket lefedő megoldások használatában és rendszer tervezésében, telepítésében és üzemeltetésében jártas:

  • Mérnöki 3D digitális prototípus-készítési és mechatronikai megoldások az Autodesk Inventor, a Fusion 360, az AutoCAD Mechanical, az AutoCAD Electrical, az Autodesk szimulációs megoldásai, tervezésautomatizálási megoldások, speciális számítási, elemzési, statisztikai, vizualizációs alkalmazások, illetve megmunkáláshoz és CNC-hez használatos CAM-alkalmazások segítségével.
  • Komplex, magasan automatizált CAM munkafolyamatok megvalósítása az OPEN MIND hyperMILL szoftverével; magas termelékenységű, megbízható 2-2,5-3 és 5 tengelyes marási és esztergálási megmunkálási folyamatok kialakítása, automatizálása.
  • Kivitelezési CAD-/BIM-megoldások a 3D tervezéshez és építészethez az Autodesk Revit, az AutoCAD Architecture és a Civil 3D-technológiák, a BIM 360, az InfraWorks, valamint speciális HVAC-, vezetéképítési, terepmodellezési, energiaelemzési, vizualizációs alkalmazások segítségével.
  • Ipari megoldások gyártósorokhoz és a gyártás számára – Autodesk Factory Design és AutoCAD Plant 3D.
  • Hatékony dokumentációs és termékadat-kezelési (PDM/PLM-) rendszerek az Autodesk Vault, Autodesk Fusion Team és Autodesk Fusion 360 Manage (PLM-) technológiákkal.
  • Az Autodesk technológiáira épülő infrastruktúra BIM megoldásokkal és téradatbázisalapú twiGIS (korábban: CityScape) szakági megoldásunkkal a víziközmű-, távhő-, önkormányzati- és telekommunikációs ágazatokban vezető szerepet töltünk be a műszaki térinformatikai és e-közmű megoldások területén mind desktop, web-es és terepi felhasználói környezetben egyaránt.
  • Vállalati alkalmazások testre szabott fejlesztése, CAD-bővítmények és -segédprogramok fejlesztése – programjainkat több mint 50 ország nagyvállalatai használják.
  • Kész megoldások betanítása, tudásellenőrzés, oktatóanyagok, online tesztek és online képzések, CAD-könyvtárak.
  • Tanácsadási és implementálási szolgáltatások, módszertanok és eljárások, amelyekkel több tíz százalékkal növelhető a tervezési rendszerek használatának hatékonysága.
  • Kisegítő partnerkapcsolat.

SZOLGÁLTATÁSOK, KÉPZÉSEK

Az átfogó, használatra kész munkahelyi megoldások mellett az Arkance Systems Hunary CAD- CAM- BIM- és GIS-támogatást is nyújt az érdekelteknek, amely magában foglalja a tanácsadást, a számos különféle képzést a vállalat saját, teljeskörűen felszerelt oktatóközpontjában (Autodesk-oktatóközpont tanúsítvány, ECDL), legyen szó akár különböző specifikus képzésekről az AutoCAD, az Inventor, a Revit, a Civil 3D, a Fusion 360 vagy egyéb specifikus (pl, térinformatikai, téradatbáziskezelő) alkalmazások kapcsán.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szeretne további információt kapni a megoldásainkról, termékeinkről, képzéseinkről vagy szolgáltatásainkról? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakértő kollégáink örömmel segítenek Önnek.

Arkance Systems HU Kft.

1141 Budapest, Kőszeg u. 4.
Telefon: +36 1 273 3400
Fax: +36 1 273 3411
E-mail: info.hu[@]arkance-systems[.]com

Név:* Cégnév:* Telefonszám:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Üzenet:
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A hírlevélküldést az Adatkezelési tájékoztató szabályozza. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.*