Történetünk

Az ARKANCE a francia Monnoyeur csoport leányvállalata, amely egy 1906-ban alapított B2B szolgáltatási csoport az építőipar, az ipar és a mezőgazdaság számára.
A 2018-ban azzal a vízióval alapított ARKANCE, hogy az építőipari és gyártási ágazatok vezető digitalizációs partnerévé váljon, ma a Partner to Build Smarter stratégiája révén a célzott iparágak vezető globális szolgáltatója.

Az ARKANCE megoldási portfóliója világszínvonalú technológiai partnerek hálózatából áll, saját házon belüli IP- és szoftverfejlesztési képességekkel, integrációs, képzési és szakmai szolgáltatásokkal, köztük fenntarthatósági és digitális tanácsadási szolgáltatásokkal.
Az ARKANCE arra törekszik, hogy világszínvonalú megoldásokat kínáljon minden ügyfélnek, bárhol is legyenek, és a helyi támogatásra és szállításra összpontosító stratégiával segít ügyfeleinek a holnap kihívásainak megtervezésében, megépítésében és megoldásában. Az ARKANCE mantrája;

“Fejlesszük tovább a közös munkánkat egy jobb világ építése érdekében”.

Az ARKANCE világszerte 50 irodában, több mint 1300 alkalmazottal és 32 nyelven dolgozik, és büszkén vállalja, hogy a világ legnagyobb szoftverszolgáltatója a célzott iparágak számára, valamint kiterjedt és tapasztalt szakmai szolgáltatói csapattal rendelkezik, amely világszerte több mint 40 000 ügyfelet szolgál ki.

Helyi jelenlétünk

Az Arkance Systems Magyarország CAD/CAM/BIM/GIS és építőipari tervezési szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a megvalósítást, szoftverfejlesztést és képzéseket; vezető a műszaki térinformatikai (GIS) és eUtility megoldások terén a víziközművek, a távfűtés, a helyi közigazgatás és a távközlés szektorában az Arkance Systems Magyarország a legnagyobb Autodesk Platinum Partner.

SZOLGÁLTATÁSOK, KÉPZÉSEK

Az átfogó, használatra kész munkahelyi megoldások mellett az Arkance Systems Hunary CAD- CAM- BIM- és GIS-támogatást is nyújt az érdekelteknek, amely magában foglalja a tanácsadást, a számos különféle képzést a vállalat saját, teljeskörűen felszerelt oktatóközpontjában (Autodesk-oktatóközpont tanúsítvány, ECDL), legyen szó akár különböző specifikus képzésekről az AutoCAD, az Inventor, a Revit, a Civil 3D, a Fusion 360 vagy egyéb specifikus (pl, térinformatikai, téradatbáziskezelő) alkalmazások kapcsán.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szeretne további információt kapni a megoldásainkról, termékeinkről, képzéseinkről vagy szolgáltatásainkról? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakértő kollégáink örömmel segítenek Önnek.

Arkance Systems HU Kft.

1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.
Telefon: +36 30 530 0266
E-mail: info.hu@arkance-systems.com

Név:* Cégnév:* Telefonszám:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Üzenet:
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A hírlevélküldést az Adatkezelési tájékoztató szabályozza. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.*