Történetünk

Az ARKANCE a francia Monnoyeur csoport leányvállalata, amely egy 1906-ban alapított B2B szolgáltatási csoport az építőipar, az ipar és a mezőgazdaság számára. A 2018-ban azzal a vízióval alapított ARKANCE, hogy az építőipari és gyártási ágazatok vezető digitalizációs partnerévé váljon, ma a Partner to Build Smarter stratégiája révén a célzott iparágak vezető globális szolgáltatója.

Az ARKANCE megoldási portfóliója világszínvonalú technológiai partnerek hálózatából áll, saját házon belüli IP- és szoftverfejlesztési képességekkel, integrációs, képzési és szakmai szolgáltatásokkal, köztük fenntarthatósági és digitális tanácsadási szolgáltatásokkal. Az ARKANCE arra törekszik, hogy világszínvonalú megoldásokat kínáljon minden ügyfélnek, bárhol is legyenek, és a helyi támogatásra és szállításra összpontosító stratégiával segít ügyfeleinek a holnap kihívásainak megtervezésében, megépítésében és megoldásában.

Az ARKANCE mantrája; “Fejlesszük tovább a közös munkánkat egy jobb világ építése érdekében”.

Az ARKANCE világszerte 50 irodában több mint 1300 alkalmazottal és 32 nyelven dolgozik, és büszkén vállalja, hogy a világ legnagyobb szoftverszolgáltatója a célzott iparágak számára, valamint kiterjedt és tapasztalt szakmai szolgáltatói csapattal rendelkezik, amely világszerte több mint 40 000 ügyfelet szolgál ki.

Helyi jelenlétünk

Az Arkance Systems Magyarország CAD/CAM/BIM/GIS és építőipari tervezési szolgáltatásokat kínál, beleértve a megvalósítást, szoftverfejlesztést és képzéseket; vezető a műszaki térinformatikai (GIS) és eUtility megoldások terén a víziközművek, a vízügyi valamint a közműfejlesztés területén. Küldetésünk, hogy segítsük építészeti, mérnöki és gyártóipari ügyfeleinket a szoftvermegoldásaink és szolgáltatásaink segítségével irányítani és fejleszteni vállalkozásukat.

Autodesk Platinum Partner

Cégünk a mérnöki szoftvereket fejlesztő Autodesk partnere. Szakképzettségünk és teljesítményünk alapján Platinum Partner státuszban végezzük munkánkat. Megfelelő létszámú és képesítésű kollégával, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően látjuk el a szoftverek forgalmazásával és támogatásával járó feladatokat. A Platinum Partnerek szorosan együttműködnek az Autodeskkel, így képesek rá, hogy segítsék partnereiket abban, hogy az Autodesk szoftverekbe fektetett tőkéjük maximálisan megtérüljön.

HP DesignJet Partner

Szívünkön viseljük, hogy felhasználóink, az általunk forgalmazott programokkal elkészített terveiket, dokumentációikat, minél könnyebben, a lehető legjobb minőségben ki is tudják nyomtatni, megrendelőik teljes megelégedésére. Cégünknél a nagy teljesítményű, korszerű számítógépek, a számítógépes tervezéshez ajánlott nagy felbontású, jó minőségű monitorok, irodai nyomtatók, mellett a nagyformátumú nyomtatók (plotterek) és szkennerek is megvásárolhatók.

Fejlesztés

Cégünk saját fejlesztésű termékei városüzemeltetési, nagyvállalati térinformatikai, közműnyilvántartási és szakági kiegészítő feladatokat látnak el. Autodesk és open source alapú megoldásokat használunk, melyeket könnyen testre tudunk szabni az adott projekt igényeinek megfelelően.

Oktatás

Saját, korszerű eszközökkel felszerelt oktatótermünkben különféle szintű és témájú, minősített oktatásokat tartunk. A nálunk elvégzett AutoCAD, Civil 3D, AutoCAD Architecture, AutoCAD Map 3D, Revit, Inventor, Navisworks és egyéb tanfolyamok végén a résztvevők hivatalos ATC (Authorized Training Center) oklevelet kapnak, melyet a világ bármely pontján szívesen látnak az önéletrajzokban.

Minősített oklevél

Oktatótermünkben lehetőség van Autodesk Certified User (ACU) és Autodesk Certified Professional (ACP) vizsgák letételére is a következő szoftverekből: AutoCAD, Civil 3D, Inventor, Revit, 3DS Max, Maya. Az ACU vizsgát kezdő, 150 órás tapasztalatta rendelkező felhasználóknak ajánljuk, az ACP vizsgát professzionális, 400 órát meghaladó valós munkatapasztalattal rendelkező szakembereknek javasoljuk. 

 

Reméljük, hogy hamarosan Önt is az ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Sabathiel Balázs
cégvezető