Karrier

Az Arkance Systems-nél dolgozni azt jelenti: építeni a jövőt. Nem egyedül csináljuk, hanem együtt: együtt feszegetjük a határokat és növekszünk tovább. Folyamatosan fejlődő vállalatunknál olyan munkakörnyezetben dolgozhatsz, ahol baráti légkör és erős csapatszellem van.

Csatlakozz hozzánk, hogy segíthess másoknak is a sikereikben!

Keményen dolgozó, motivált és lelkes szakembereket keresünk, akik segítik további növekedésünk.

Tisztában vagyunk vele, hogy sikerünk nagyrészt munkatársaink rendkívüli tehetségének és elkötelezettségének köszönhető. Lehetőséget kínálunk arra, hogy a nagy és társadalmilag jelentős gépipari, infrastrukturális és építőipari projektek ügyfeleinek, tervezőinek, kivitelezőinek és tulajdonosainak szoftver-, képzési és támogatási igényeit kiszolgáljuk.

Tekintsd meg nyitott pozícióinkat!

GIS rendszerfejlesztő

Téged keresünk, amennyiben szenvedélyed a programozás és ismered és érted a React és PHP alapú webalkalmazások fejlesztését, emellett a HTML, CSS és JavaSript guru is vagy.

Autodesk Civil 3D tanácsadó

Téged keresünk, amennyiben akár pályakezdő, akár tapasztalattal rendelkező mérnök vagy és érdekel / értesz az Autodesk Civil 3D alkalmazáshoz és tapasztalattal rendelkezel ennek alkalmazásában.

BIM tanácsadó

Téged keresünk, amennyiben akár pályakezdő, akár tapasztalattal rendelkező építész / mérnök vagy és érdekel, vagy értesz az Autodesk építész / építőipari alkalmazásaihoz, azon belül is Revit függő vagy. 

Gépészmérnök tanácsadó

Téged keresünk, amennyiben akár pályakezdő, akár tapasztalattal rendelkező mérnök vagy és érdekel és érted is a CAD/CAM technológiát, vannak műszaki rajz ismereteid, de már nem papíron tervezel.

Nincs megfelelő állásajánlatunk a számodra, de azt gondolod, erősíteni tudnád csapatunkat?

Küldd el nekünk jelentkezésed és amennyiben adódik megfelelő pozíció, jelentkezni fogunk. Az önéletrajzod és motivációs leveled erre az email címre küldheted: info.hu@arkance-systems.com

Gyorsan növekszünk, ezért ne habozz! Mindenképpen válaszolunk.

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk