A termékfejlesztés minden eddiginél nagyobb kihívást jelent, mivel egyre nagyobb nyomás nehezedik a gyártókra, hogy jobb eredményeket érjenek el a folyamatosan változó piacon. Hogyan távolíthatja el a termékfejlesztési együttműködés akadályait, és növelheti a hatékonyságot és az agilitást? Az Autodesk PLM olyan adat- és folyamatkezelési képességeket biztosít, amelyek segítenek digitálisan átalakítani a termékfejlesztési és együttműködési munkafolyamatokat. 

Az Autodesk PLM az egész vállalatra kiterjedő együttműködést biztosít a termék életciklusában résztvevők számára – a tervezéstől és az ellátási lánctól a minőségbiztosításig és a gyártásig. Mivel mindenki központi információforrásból dolgozik, a gyártók gyorsabban hozhatnak jobb termékeket a piacra, miközben növelik a termék minőségét és jövedelmezőségét. 

Az Autodesk megoldásai mind a klasszikus, tűzfalon belüli, mind pedig a digitalizáció minden határon átívelő felhő alapú lehetőségét biztosítják úgy, hogy a felhasználó a saját ütemében tudja kiaknázni a PDM-PLM rendszer előnyeit. 

Számos vállalat használja ügyfeleink között – jellemzően az Inventor mellett – a Vault szoftvercsalád alkalmazásait a tervadatok házon belüli megosztására-kezelésére a kis, néhány fős vállalkozásoktól a több száz mérnököt foglalkoztató cégekig. A tervadatok kezelése mellett többek között a tervezési-gyártási folyamatok adat-vezérelt döntési mechanizmusai kerülnek kiépítésre a rendszerek bevezetése során. Az Autodesk Vault rendszer egy hatékony és biztonságos on-premise megoldást kínál a szervezeten belül és egyben lehetőséget biztosít a későbbiekben a folyamatok kiterjesztésére a teljes értéklánc számára. 

Az Autodesk PLM biztosítja, hogy mindenki egyetlen központilag szervezett adatforrásából érje el a számára releváns információkat, miközben kezeli a tervezésegyüttműködési és felülvizsgálati folyamatokat, a változáskezelést, az anyagjegyzéket, az új termékek bevezetését, az ellátási láncot és a minőségirányítást. Segítségével a gyártók  

  • valós időben nyomon követhetik a tervezési-gyártási folyamatot, és azonosíthatják a potenciális hibákat és késéseket; 
  • optimalizálhatják a gyártási folyamataikat, és megtalálhatják a lehetőségeket a gyártási költségek csökkentésére; 
  • a rendelkezésre álló strukturált adatok segítségével a gyártók jobb döntéseket hozhatnak a tervezési-gyártási folyamatokkal kapcsolatban; 
  • az így létrehozott megtakarítást további innovációkba forgathatják vissza. 

Keresse szakértőnket, hogy segíthessünk egy jobb világot építeni.