Társaságunk nevének változása

Budapest, 2021. április 1. – 2020 júniusában az ARKANCE vállalat lett a Varinex-CADStudio Kft. anyavállalatának, a CAD Studio s.r.o. kizárólagos tulajdonosa. Az ARKANCE több, azonos profillal rendelkező vállalattal együtt az Arkance Systems nemzetközi csoport kialakításán dolgozik, azzal a célkitűzéssel, hogy piacvezetővé váljon Európában a CAD/CAM, BIM és GIS terén.

A Varinex-CADStudio Kft. nevének megváltoztatása ezen integráció egyik tervezett lépése – 2021. április 1-től a vállalat neve a következőre változott: Arkance Systems HU Kft.

A névváltozás Cégbírósághoz történő bejelentése után a cégjegyzék adatai is változtak, melynek hatályba lépése: 2021. április 9.

A vállalat cégjegyzékszáma, adószáma, székhelye és egyéb adatai nem változtak.

A vállalat vezetősége és munkatársai is változatlanok, ahogy a biztosított termékek és szolgáltatások köre is. Bizonyos területek esetében a portfólió bővülni fog.

Kérjük, hogy módosítsák a Varinex-CADStudio Kft. nevét az Arkance Systems HU Kft. névre az üzleti és kommunikációs rendszereikben. Társaságunk a számláit a névváltozás cégbírósági bejegyzésének jogerőre emelkedése után az új néven állítja ki, miként ettől az időponttól beszállító partnereinktől is erre a névre kiállított számlát tudunk befogadni. A cégbírósági bejegyzésről külön értesítést fogunk Önöknek küldeni.

A névváltozás a társaságaink között fennálló szerződések – ha ilyenek léteznek – érvényességét nem befolyásolja.

Az e-mailben folytatott kommunikációhoz az eredeti és az új címeket egyaránt használni fogjuk, a következő tartománynevekkel:

@cads.hu és @arkance‐systems.com

Voloncs György
Ügyvezető igazgató