Örömmel mutatjuk be  az ARKANCE 2024-es frissített, új arculatát, amely jelentős lépés az  innováció felé vezető utunkon, továbbá tükrözi a kiváló szolgáltatásnyújtás iránti elkötelezettségünket. 

Kereskedelmi nevünk Arkance Systems-ről ARKANCE-ra módosul. 

Ez az újítás azt is jelenti, hogy egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a globális szintű együttműködésekre, valamint a technológiai és szakmai szolgáltatások szélesebb körét kínáljuk Önnek. Portfóliónk egyik kiemelt eleme a kifejezetten erre a célra fejlesztett Be.Smart szoftvercsomag. Ez egy olyan megoldás, amely zökkenőmentesen integrálható világszínvonalú partnereinkkel, és olyan előnyökkel szolgál, amelyekkel újradefiniálhatja projektjei eredményeit. 

Miközben megjelenésünk fejlődik, biztos lehet benne, hogy ugyanaz az elkötelezett csapat maradunk, akik elhivatottak a profizmus iránt. 

Mi változik? 

Az év közepétől kereskedelmi neveink világszerte ARKANCE-ra módosulnak. Irodáinkat világszerte egy márkanév alatt egyesítjük. Küldetésünk az általunk kínált világszínvonalú szolgáltatások és megoldások segítségével az építőipar, infrastruktúra és gyártási ágazatok eredményeinek forradalmasítása. 

Ezzel egy időben egy új, modern és igényes weboldalt hozunk létre a www.arkance.world név alatt.  

Mi az, ami nem változik? 

Bár nevünk megváltozik, a profizmus iránti elkötelezettségünk töretlen. Minden szerződésünk, megállapodásunk és kötelezettségvállalásunk változatlan feltételekkel érvényes. Legfőbb prioritásunk az üzletfolytonosság. 

Márkaidentitásunk fejlődése mellett fontos számunkra, hogy ügyfeleink igényeire szabva átfogó és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, a fejlesztéstől és az integrálástól a megvalósításig, képzésig és a tanácsadásig. Köszönjük, hogy ezt az új fejezetet Önnel együtt élhetjük meg. 

Eddigi utunkra visszatekintve büszkék vagyunk az együtt elért sikerekre. Ezáltal a globális pozíciónk megtudott erősödni és rendkívül hálásak vagyunk az Ön bizalmáért és támogatásáért az átalakulásunk során.  

Ha bármilyen kérdése van, vagy pontosítást igényel a változással kapcsolatban, forduljon hozzánk a következő e-mail címen: info.hu@arkance-systems.com. Az a célunk, hogy átalakulásunk gördülékenyen történjen, és bármilyen kérdés kapcsán készséggel állunk rendelkezésére.  

Célunk, hogy együtt fejlődjünk tovább a közös munkánk során, hogy ezáltal egy jobb világot építsünk!