2023. október elején jelentette be a HP az immár 8 éve piacon levő középkategóriás Designjet T730/T830 sorozatának teljes megújulását: új dizájn, okosabb és gyorsabb nyomtatás, nagyobb választék.

Designjet T850 Printer

A0-ás, 36″-os nyomtató, 4 pigment-alapú tintával

Designjet T730 utódja, még egyszerűbb kezelés, masszív, robosztus, strapabíró megjelenés. Több méretű nyomtatás egyetlen kattintással. A nagy formátum és az A3-as nyomtatás tökéletes keveréke. Két nyomtató egyben: Az automatikus hordozóválasztásnak és az integrált A3-as bemeneti tálcának köszönhetően egyetlen kattintással zökkenőmentesen válthat a különböző nyomtatási méretek között.

Ez a webre csatlakozó, direkt WiFi-vel is ellátott, minden vállalkozásba könnyedén beilleszthető készülékek kiváló befektetést jelenthetnek építészek, mérnökök és építőipari szakemberek számára.

Designjet T850 MFP

Nyomtat, másol, szkennel.
Újragondolt multifunkciós eszköz – igen kedvező áron a szerényebb lehetőségekkel rendelkező felhasználóknak.
A Designjet T850 egybeépítve egy korszerű CIS rendszerű szkennerrel.

Egyszerűbb a beolvasási és másolási munka az előlapon található, személyre szabott egykattintásos parancsikonokkal

A kényelmes szolgáltatásokkal sok időt takaríthat meg. Akár egy tabletről vagy okostelefonról is könnyedén működtethető.

Designjet T950 Printer

A0-ás, 36″-os nyomtató, 4 pigment-alapú tintával

A Designjet T850 nagytestvére a nagy volumenű feladatokhoz: gyorsabb, ügyesebb, szebb.

Akár 120 A1-es oldal nyomtatására is képes óránként. A kimeneti tálca és a gyűjtő (stacker) az oldalakat méret szerint rendezi, azaz külön gyűjti az A3-as lapadagolóból nyomtatottakat és a tekercsről nyomtatott nagyformátumú rajzokat. Így rendszerezni és megvédeni a nyomatait.

Designjet T950 MFP

Nyomtat, másol, szkennel.
Újragondolt multifunkciós eszköz – igen kedvező áron az igényesebb felhasználóknak.
A Designjet T950 egybeépítve egy korszerű CIS rendszerű szkennerrel.

A Designjet T850 MFP nagytestvére: gyorsabb, ügyesebb, szebb . Már-már felső-középkategóriás multifunkciós nagyformátumú nyomtató. A Designjet T950 Printer egy CIS rendszerű szkennerrel egybeépítve, CAD/GIS tervezőcsapatok számára.

Ez az új webre csatlakozó, direkt WiFi-vel is ellátott, minden vállalkozásba könnyedén beilleszthető készülék kiváló befektetést jelenthetnek építészek, mérnökök és építőipari szakemberek számára. A kényelmes szolgáltatásokkal sok időt takaríthat meg. Akár egy tabletről vagy okostelefonról is könnyedén működtethető.

Ne késlekedjen!
Kérjen részletes ajánlatot telefonon, e-mailben vagy webáruházunkon keresztül.
A megrendelést faxon, e-mailben fogadjuk el.

A HP Designjetek részletes leírásai megtalálhatók: » ITT
További akciós plotterek megtalálhatók: » ITT

Kapcsolattartó:

Gelley Dávid
villamosmérnök