Ismerje meg Revit kiegészítő modulunkat, amellyel a fa szerkezetek modellezését, automatikus változását és dokumentálását végezheti. 

A kiegészítő segítségével előre gyártott falakat, padlókat, tetőket, gerendákat modellezhet tízszer gyorsabban, mint a modul nélkül. Egyszerűsítse munkáját a rácsos rendszerek és egyedi rácsostartó családelemek automatikus létrehozásával. A 3D rács konfigurálásnak köszönhetően időt takaríthat meg és elkerülheti a hibákat. Hozzon létre egyidőben több épületmodult vagy komponenst ezáltal pár kattintással több száz elemet szúrhat a projektbe. 

Változások történtek a modellen? A Wood Framing gyorsan megbirkózik a módosításokkal és pontos keretfrissítésekkel, ezzel csökkentve a kettős ellenőrzéshez szükséges időt. Nagyobb szabadságot ad modellezés terén egyedi szerkezetek létrehozásában, eltérve a szabványos tervezéstől. A létrehozott elemeket gyorsan és hatékonyan változtathatja, így értékes időt takaríthat meg a tervezők és építészek munkájában. 

Könnyen és gyorsan létrehozhatja a nézeteit az elkészített szerkezetekről, gyártási- és ütemtervi dokumentumokról. Kerülje el a hibákat és az unalmas feladatokat azáltal, hogy automatikusan létrehozza a nézeteket, feliratozásokat, címeket, ütemezéseket a szerkezeti keretek és szerkezeti csatlakozási elemekhez. 2D dokumentációs folyamatban időt takaríthat meg ezzel több energiát fordíthat más értéknövelő feladatokra. Használja másik kiegészítőnket, amellyel CNC megmunkáló gépekbe (Weinmann, Hundegger, Randek, EasyFrame, Spida, MiTek) exportálhatja dokumentumát. 

Amennyiben további kérdése lenne, keresse tanácsadó kollégánkat, vagy kérjen tőlünk ajánlatot.